عنوان دوره: مبانی، تشریح الزامات، مستندسازی و ممیزی سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی براساس استانداردهای ISO 22000 & HACCP
نام و نام خانوادگی مدرس: مهندس علیرضا غیاثی
سوابق علمی: داراي مدارك پرتو شناسي از دانشگاه علوم پزشكي تهران و مهندسي علوم و صنايع غذايي از واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامی
سوابق کاری و آموزشی:
* سرممیز رسمی TÜV NORD Iran در سیستم های HACCP و ISO 22000 ، ISO9001
* مدرس رسمي آكادمي توف ايران-آلمان ، سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
* مدرس دوره های آموزشي در زمینه: استاندارد ISO22000 ، سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی.
* عضو کمیته تخصصی تدوین استانداردهای ملی
مهارت ها و تالیفات:
* مشاوره در خصوص استقرار سيستم HACCP و استاندارد ISO22000 در کارخانجات و شرکت های صنایع غذائی و...
* نگارش مقالات علمی در حوزه علوم و صنايع غذايي در سمینار و کنگره های ملی و بین المللی
محتوای دوره:
* تعاریف ، مفاهیم و دامنه کاربرد سیستم مدیریت ایمنی
*کمیسیون کدکس مواد غذایی
* HACCP و مخاطرات موجود در فرآیندهاي غذایي
* ایجاد برنامه های پیش نیازی عملیاتی OPRPs
* فرآیند گرایی ، چرخه دمینگ و درخت تصمیم گیری
* طرح ریزی و تحقق محصول ایمن ، صحه گذاری، تصدیق و بهبود سیستم
*کنترل عدم انطباق و هرم مستندات
* آموزش اصول مميزي و مدیریت برنامه مميزي
*واژگان و تعاریف براستاندارد ISO 19011:2018 و دامنه کاربرد
*تعيين صلاحيت مميز و چك ليست ممیزی
* تهيه و توزیع گزارش مميزي
زمان دوره: روز سه شنبه مورخ 18/04/98، چهارشنبه 19/04/98 و پنج شنبه 20/04/98 ساعت 8 الی 16
زمان ثبت نام: حداکثر تا پایان وقت اداری روز دوشنبه مورخ 17/04/98
مدارک موردنیاز جهت ثبت نام:
1- معرفی نامه کتبی برای شرکت کنندگان از طرف شرکت/سازمان/آزمایشگاه محل خدمت.
2- ارسال فیش واریزی هزینه دوره آموزشی به مبلغ 10.000.000 ریال (به ازاء هر نفر) به شماره حساب 0205730511004 بانک ملی به نام شرکت نظارت بر ضوابط بهداشت انسانی و استاندارد قشم به شماره همراه 09036889028
3- ارائه اصل فیش در روز برگزاری دوره به واحد آموزش مرکز آموزشی شرکت نظارت بر ضوابط بهداشت انسانی و استاندارد قشم الزامی است.
* در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن همراه 09036889028 شرکت نظارت بر ضوابط بهداشت انسانی و استاندارد قشم تماس حاصل فرمایید.