آزمایشگاه تخصصی مرکز ملی حلال

غذای حلال یکی از ضروری‌ترین نیازمندیهایی است که باید امکان فراهم کردن آن برای هر مسلمان در هر نقطه جهان وجود داشته باشد. حلال به عنوان یک استاندارد جهانی، معیاری از کیفیت غذای سالم و بهداشتی در همه دنیا و عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی در بین کشورهای اسلامی و غیر اسلامی است. در راستای تبیین حلیت از دیدگاه فقهی نیاز به آزمایشگاه های تخصصی حلال و همچنین سیستم های کنترل حلیت مبتنی بر دانش و تکنولوژی مدرن می باشد. تولید کنندگان، وارد کنندگان و صادر کنندگان فرآورده­های حلال، احتیاج به نظارت و تایید برچسب محصولات خود دارند، که ارائه خدمات به این واحدها و در نهایت به مصرف کندگان محصولات حلال مد نظر می­باشد.

بخش آزمایشگاه حلال اين شركت مجهز به مدرنترین دستگاه ها بوده که قادر به تشخیص حلیت محصولات فراوانی از جمله فراورده های گوشتی، فراورده های لبنی، ژلاتین، نوشیدنی ها و ... می باشد. در مورد ژلاتین به عنوان یکی از پرکاربردترین محصولات در زمینه حلال، اکثر واحدها از طریق روش­های ژنتیک عمل می­کنند، که بخش حلال این شرکت علاوه بر استفاده از این روش­، از روش آنالیز پروتئین نیز بهره می­گیرد که حتی در صورت تخریب ژنوم در محصول فرآوری شده، قادر به تشخیص منشاء حیوانی ژلاتین می­باشد. همچنین تشخیص منشا بافتی ژلاتین گاوی نیز قابل انجام می­باشد.

Search